netværk for webgains-affiliates
LOG PÅ ABOUT US
Vælg
Affiliate Annoncør
Brugernavn
Adgangskode

Mistet logon?
Om os | Ledelse Partnere

webgains.com blev dannet i UK, 2004, for at sikre et seriøst og professionelt tilbud inden for online markedsføring. Vores mål er at sikre det bedste markedsføringsnetværk i verden for vores affiliates. Vi opfatter vores rolle som delt i tre:

  • At skabe et sikkert og robust netværk til tracking og rapportering af kommercielle transaktioner.
  • At fungere som brugervenligt og problemfrit finansielt og kommunikationsmæssigt led mellem annoncører og affiliates.
  • At tilbyde de allerbedste værktøjer til affiliates og annoncører, så de kan administrere deres programmer på en let og effektiv måde.

webgains tilbyder kundeservice i verdensklasse i kraft af erfaren telefonsupport og vores online 'ticket' system. Vores teknologi er udviklet internt, og vi skræddersyr den tekniske udvikling efter behov.

Vores ledelsesteam repræsenterer mere end 20 års kollektiv erfaring med online markedsføring, især inden for markedsføring via affiliates. Ledelsesteamet går helhjertet ind for webgains' kerneværdier:

Åbenhed - Vi er et åbent netværk og tillader fuld adgang for annoncører til affiliates og omvendt. Vi tror desuden på ærlig og åben kommunikation mellem alle parter i netværket.

Optimering - Ønsket om at skabe det bedst mulige resultat er grundlaget for vores målsætning om at være det bedste netværk for affiliates. Vi bestræber os på at levere de bedst mulige tjenester.

Integritet - Vi vil altid fortælle dig sandheden. Vi dækker ikke over, eller taler usandt om, en situation blot for at undgå uheldige konsekvenser. Vi leverer det, vi lover, på en professionel måde og til tiden. Troen på, at alle må tage et personligt ansvar for sine egne handlinger, er grundlaget for vores daglige aktiviteter, og vores team måles efter denne målestok både individuelt og som team.

Disse kerneværdier er indarbejdet i vores arbejdsmiljø og gennemstrømmer hele firmaets kultur. Vi ansætter medarbejdere med de største talenter og de bedste færdigheder og sikrer, at hele personalet fortsat udvikler deres færdigheder ved at insistere på, at løbende læring skal være centrum for arbejdet. Andre væsentlige kerneværdier er at have det sjovt.

Webgains er en dansk virksomhed, der er CVR-registreret under moderselskabet ad pepper media med CVR-nummer: 21061271.