netværk for webgains-affiliates
LOG PÅ REFERENCER
Vælg
Affiliate Annoncør
Brugernavn
Adgangskode

Mistet logon?
"Vi er et firma, der kører flere programmer for annoncører og har erfaring med både store og små netværk. Jeg var meget imponeret af webgains allerede fra den første dag. De er komplet fokuserede på at skabe resultater og sikre, at din kampagne fungerer korrekt, før de lancerer den til deres affiliates. Jeg kunne ikke tro, at jeg blev tildelt en account manager - det var en stor hjælp. De gør generelt mere, end de behøver, og anstrenger sig for at sikre, at du kommer godt i gang lige fra rekruttering af affiliates til anbefalinger til forbedring af konverteringsgraden for dit websted. Denne aktive indsats mangler ofte på andre netværk, som kun kontakter dig, når du kontakter dem. Jeg har kørt Arboreta-programmet på webgains, og min erfaring indtil videre er udelukkende positiv og meget indbringende for min kunde. På baggrund af min erfaring anbefaler jeg webgains. Det kan betale sig at give dem et ring.”

Rami Nseir, SE-marketingkonsulent, Thinkco.com
"webgains har bevist, at affiliatemarkedsføring kan være meget rentabel og en god metode til at øge vores indtjening. Det er nu en strategisk del af vores online markedsføring. Vi er meget imponerede over de markante resultater indtil videre for ikke at nævne deres avancerede teknologi og gode kundeservice. Vi har nu oprettet en holdbar forretningsmodel, hvor vi kan udvikle vores affiliatemarkedsføring yderligere. Vi anbefaler webgains til alle onlinevirksomheder, der er interesseret i at øge deres eksponering og indtjening."

Oliver Kingston, Global Currency Solutions
"Allerede en uge efter jeg tilmeldte mig webgains modtog vi op til 100 ordrer om dagen fra affiliates rekrutteret fra webgains. Fra min erfaring fra at arbejde med andre netværk havde havde jeg ikke regnet med det niveau så hurtigt. webgains har desuden en meget kompetent og professionel teknisk suportteam og er parate til at tilbyde skræddersyede løsninger, så programmet er endnu mere effektivt."

Stefan Janssens, Affiliate Manager, Yes Asia Ltd
"I den tid Powerplaydirect.com har brugt webgains, opdagede vi hurtigt at serviceniveauet, kundebetjeningen og resultaterne ikke kunne sammenlignes med noget andet. Som erfarne affiliate-brugere har vi set at webgains er meget længere fremme end andre på markedet. Vi vil råde vores partnere og andre seriøse websites at drage fordel af webgains services."

Giles Luckett, Powerplaydirect.com
For at tilmelde dig som annoncør, ring på 8880 4260