netværk for webgains-affiliates
LOG PÅ Ledelsesteam
Vælg
Affiliate Annoncør
Brugernavn
Adgangskode

Mistet logon?
Om os | Ledelse Partnere

Rhea Riis, Head of Webgains Danmark
Rhea har mange års erfaring med opbygning af online reklame og markedsføringsvirksomheder på både det danske og tyske marked. Hun har en dyb viden indenfor affiliate marketing, email marketing, og online lead generering. Rhea er cand.merc indenfor online marketing.


Robert Glasgow, Stifter og Adm. Direktør Webgains UK
Robert har omfattende erfaring med at køre både internetrelateret virksomhed og virksomhed med kraftig vækst. Han har tilbragt flere år med at udbrede det amerikanske webfirma AllAdvantage.com på det europæiske marked med kontorer i London, Paris og Hamborg. Robert har også flere års erfaring med at køre online markedsføringsvirksomheder og kom med i Trafficmaid i 2001 og Affiliate Window i juni 2003 som administrerende direktør. Robert arbejdede hos Affiliate Window med at oprette processer og systemer, der muliggjorde en hurtig og holdbar vækst for virksomheden. Før webrevolutionen arbejdede Robert i Storbritannien og Australien som ledelseskonsulent for det strategiske blue-chip-konsulentfirma Bain & Company, hvor han fik erfaring inden for strategisk udvikling, processuel og organisatorisk redesign og profitmaksimering på tværs af et bredt udvalg af industrisektorer. Robert har en juridisk universitetsgrad fra University of London og en designuddannelse fra University of Queensland.

Peter Dunham, Stifter og International Teknisk Direktør
Peter var tidligere teknisk leder hos Affiliate Window, hvor han var ansvarlig for implementering af en af de mest anerkendte teknologiplatforme inden for industrien. Før dette har han tilbragt flere år med at udarbejde fremsynede it-projekter for kunder som f.eks. Channel 4, EU-Kommissionen og GlaxoSmithKline. Peter har oprettet et af de tidligste internetkonsulentfirmaer, som designer og leverer løsninger til tidlige brugere, og blev siden chefprojektleder for Oyster Partners under dot com-boomet. Han er en ihærdig fortaler for en teknisk tilgang til softwareudvikling foruden RAD-udviklingsteknologier som f.eks. DSDM og ekstrem programmering. Peter har en bachelorgrad inden for handel fra City University Business School og en kandidatgrad i informationssystemer og -teknologi. Peter bor i Surrey med sin kone og to små sønner, og i sin fritid spiller han squash og dyrker udendørsaktiviteter.