netværk for webgains-affiliates
LOG PÅ CAREERS
Vælg
Affiliate Annoncør
Brugernavn
Adgangskode

Mistet logon?

webgains er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for online marketing. Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø, hvor vi fokuserer på at gøre det allerbedste, vi kan, uanset hvilken opgave der er tale om. Vores virksomhed er baseret på to omdrejningspunkter: at levere kundeservice i verdensklasse og den allernyeste og mest funktionelle teknologi. Nogle af de værdier, vi værner om, er:

Ønsket om vedvarende læring
Vi mener, at de bedste arbejdsmiljøer er der, hvor du hele tiden lærer noget nyt. Vi vil således hjælpe dig til at udvide og bygge videre på dine færdigheder og din viden, så snart det er muligt. Det gælder såvel intern træning som at sende dig på eksterne kurser. Vi forventer, at du hele tiden bliver udfordret. Dit arbejde bliver evalueret af din leder hvert halve år, og din årlige bonus afhænger af dine resultater.

Personligt ansvar for dine handlinger
Hvis du ønsker at blive holdt i hånden, er webgains ikke et sted for dig. Vi klarlægger dine ansvarsområder, og derefter er det din opgave at gå i gang med at dække dem. Det betyder naturligvis, at du skal kunne motivere dig selv og have den tilstrækkelige selvdisciplin til at udføre dit arbejde til tiden og sætte en høj standard, uden at din leder hele tiden behøver holde øje med dig. Ansvaret ligger hos dig. Vi accepterer ikke, at nogen peger fingre eller giver andre skylden for manglende resultater.

At have det sjovt på arbejde
Livet skal leves her og nu!

Vigtigheden af en sjov og sund livsstil
Nu til dags er det alt for let at lade arbejdet fylde hele dit liv. Vi mener, at arbejde alene ikke er en holdbar og sund livsstil. Derfor opfordrer vi vores medarbejdere til at have andre interesser og en afbalanceret livsstil. Vi opfordrer dig til at overveje, hvor meget tid du bruger på arbejde, motion, afslapning, familie, sociale og kulturelle interesser.

Ledige stillinger!
Vi søger pt. en dansk- eller svensktalende International Account Executive til vores kontor i London. Læs mere om stillingen her